bunda gyógyulása

Kedves Olvasók!

Ismerjük meg Bunda betegségének történetét:

Bunda egy közepes méretű korosodó keverék pulikutya, aki életvidám, szereti a kertészkedést a gazdival, vigyáz a házra, a cicáira.

Egy napon, hasvakargatás közben a mellső lábán alma nagyságú daganatot vettek észre, majd azonnal orvoshoz vitték Bundát. Orvosi vizsgálat során derült ki, hogy Bunda lábán daganat növekszik, ami a gyors műtét utáni szövettan alapján rosszindulatú, lágyszöveti sarcoma Grade-I típusú daganatnak bizonyult.

Gyógyulás közben
A teljes gyógyulás előtt

A műtét sikeres volt, sikerült teljes terjedelmében eltávolítani a daganatot, azonban nem maradt elég bőr a seb lezárásához.

Műtét után

A sebet Betadinos fertőtlenítés mellett naponta kétszer Centis krémmel kezelve alig egy
hónap alatt teljes gyógyulást értek el. A radikális eltávolításnak köszönhetően a rosszindulatú
daganat azóta sem tért vissza. Bunda lába gyönyörű és egészsége is kicsattanó azóta is!

Ha Ön is hasonló cipőben jár kedvencével, mint Bunda volt, FOKOZOTTAN ajánljuk Centis krémünket, Centis tablettánkat mely a gyors, nehezen gyógyuló, krónikus sebgyógyulást segíti elő. Fekélyek esetén is gyógyító hatással rendelkezik.


A termékekről bővebben itt olvashat:

https://fitovet.hu/termek/centis-krem-100g/ https://fitovet.hu/termek/centis-krem-30g/ https://fitovet.hu/termek/centis-tabletta/

Baráti üdvözlettel:


Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön minden aktualitásról, hírünkről, akcióinkról! Tudástárunkban sok érdekes, segítő tartalmat olvashat az állatok egészségéről, betegségeiről, gyógynövényekről.

* kötelező mező

Kérjük a feliratkozáshoz fogadja el a Fitovet adatkezelési tájékoztatót

A Fitovet az adatait bizalmasan tárolja és harmadik féllel nem osztja meg.