Rólunk

Mint számos történet, a miénk is véletlenek és nagyszerű emberekkel történő találkozások sorozataként indult. Egy fantasztikus, későbbi világbajnok romkutató kutya betegsége miatt kerestük a lehetőségeket a vérképző szervek működésének támogatására.

Ekkor találkoztunk egy nemzetközi kongresszuson egy indiai kutató eredményeivel, amelyek a Thrombup szirup hatását mutatták be. Az első szállítmány nemcsak rajta segített, hanem más betegeknél is gyors és jelentős állapotjavulást, gyógyulást eredményezett.

Indiában járva már korábban is megcsodáltuk ennek a hatalmas és gyönyörű országnak a természeti kincseit, így a következő utunk során egyértelmű volt a találkozás a Thrombup gyártójával. A találkozás során egyszerre mondtuk ki a gondolatot, hogy ne csak ezt az egy készítményt, hanem a többi terméküket is tegyük elérhetővé Európában is.

Azóta minden területen bizonyítottak a készítmények, már csak az emléke van sok lábfájásnak, fölös kilónak, nehezen gyógyuló sebnek.


Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön minden aktualitásról, hírünkről, akcióinkról! Tudástárunkban sok érdekes, segítő tartalmat olvashat az állatok egészségéről, betegségeiről, gyógynövényekről.

* kötelező mező

Kérjük a feliratkozáshoz fogadja el a Fitovet adatkezelési tájékoztatót

A Fitovet az adatait bizalmasan tárolja és harmadik féllel nem osztja meg.